Tens la joia amagada a les muntanyes i als rius, tens la pau de les estrelles i el silenci del sol.
Els ocells que tu empares m'ho han dit...

dimecres, 11 d’abril del 2012

ENTREVISTES DE SETMANA SANTA (1)


Hem aprofitat que estavem una bona colla a Pineta per fer unes quantes entrevistes als diferents grups que ens hem trobat durant la Setmana Santa.


CARLES GIL, Consiliari
Barceloní de 36 anys, Escolapi. A CJT ha fet de monitor, cap de tanda, director, i actualment nés el consiliari. Podem dir que només li falta estar entre els fogons de la casa. Per molts dels monitors, ésel que xerra, el que passa alguns dies per la tanda a lestiu, i ell nestà ben content. Porta també diferents grups de reflexió de joves monitors durant lany.




Quants anys fa que estàs a Colònies, Carles?
Des de lany 1991. I podria dir que he vingut cada any, només quan vivia al Senegal vaig passar un estiu sense venir a Pineta.

Ens pots explicar un dels anys que recordis amb més il·lusió?
Bé, és difícil triar... Els primers anys sempre són molt bons. El primer any va ser fantàstic, definitivament excepcional. I també lany 2001, després de fer 5 anys com a cap de tanda, vaig fer petits amb un grup damics, daquests que latzar fa que thi avinguis moltíssim: el Ramón Crespo, lAugust Valldaura, el Roger Soler, la Sandra Gonzalez, lEli Moreres, lEsther Mañas, i la Mireia Fabregat, va ser un any xulíssim. I el primer any de Sa Tanda, a San Joan de Missa, també va ser espectacular. En aquella època ja era director de colònies, però combinava alguns dies per fer de monitor a Sa Tanda.

I com a consiliari, quina és la teva tasca?
Doncs recorro les diferents tandes de colònies, intento passar per totes, compartint amb nens i monitors alguns moments de reflexió. I procuro anar a les tandes sempre amb lEdna per dues raons. Primer, és molt divertida i viatjar amb ella sempre és molt agradable. Daltra banda, penso que ens complementem: anem visitant, parlant amb els monitors, coneixent els nens, explicant contes. Magraden molt aquestes estones, que ja estic esperant des del mes de maig!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue's la teva!