Tens la joia amagada a les muntanyes i als rius, tens la pau de les estrelles i el silenci del sol.
Els ocells que tu empares m'ho han dit...

dijous, 15 de març del 2012

Seguim fent tradició



 Un dels propòsits que ens fem cada any a Colònies és innovar, inventar noves activitats, potenciar la imaginació i no caure en la rutina a les tandes, per poder oferir, estiu rere estiu, uns dies màgics i sorprenents a tots els nens que venen de colònies amb nosaltres!
Apostem també per consolidar aquelles coses que veiem que funcionen, tenen èxit, i a més a més ens permeten trobar-nos a una gran majoria de monitors en actiu. I la Calçotada està pel camí de convertir-se en una d'aquestes dates assenyalades al nostre calendari!
Fa 5 anys que la Comissió de Monitors l'organitza, i aquesta vegada ens varem desplaçar fins al “merendero” Font de les Planes, per gaudir d'un diumenge assoleiat mentre menjavem calçots...850 calçots!!!




Podriem dir que per defecte o bé per tendència, 
ens varem dividir en 5 grups per dinamitzar una mica la jornada: fer torns per posar els calçots al foc, uns que portaven pica-pica, els altres que portaven els postres, uns altres els estris necessaris... i varem aprofitar per celebrar l'aniversari de la coordinadora!!
En resum, un dia fantàstic.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue's la teva!