Tens la joia amagada a les muntanyes i als rius, tens la pau de les estrelles i el silenci del sol.
Els ocells que tu empares m'ho han dit...

dimecres, 21 de març del 2012

Muntanya: Escola de Vida

Segur que molts ja n’heu sentit a parlar alguna vegada, del CAT (Centre Alpí Turull). És un grup de monitors, exmonitors i amics als quals els agrada la natura, i realitzen algunes sortides durant l’any: raquetes de neu, barranquisme, travesses de muntanya, esquí alpí… N’hi ha de més experts i de nouvinguts, i entre tots van compartint i mostrant-se nous paisatges, ensenyant-se tècniques, i descobrint junts nous racons de Catalunya i l’Aragó.

I donant continuïtat al funcionament del CAT, i també oferint la possibilitat a aquells joves adolescents de la casa que els agrada la muntanya, va néixer fa alguns anys el KidCAT. Uns monitors de CJT s’encarreguen de coordinar i gestionar aquest grup de joves, i que entre ells també aprenguin a organitzar sortides. I aquest curs s’estan posant les piles, això sembla que agafa embranzida!!

Aquest passat cap de setmana va haver-hi sortida doble! Un grup reduït del CAT va marxar a fer el cim del Bastiments amb raquetes de neu, i els del KidCAT van anar pujar al cim del Montgrí!

CAT

CAT

CAT

KIDCAT

KIDCAT

KIDCAT














 Podeu seguir les seves sortides al Facebook del KidCAT, o bé llegir les cròniques del CAT al seu bloc: http://centrealpiturull.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue's la teva!