Tens la joia amagada a les muntanyes i als rius, tens la pau de les estrelles i el silenci del sol.
Els ocells que tu empares m'ho han dit...

dijous, 15 de març del 2012

Com ens agrada cantar!


El passat diumenge dia 11 de març, la Coral de Colònies va oferir un concert a l'església de l'Escola Pia Balmes. Es tractava d'un Concert Solidari, amb la finalitat de recollir fons per així poder becar nens i nenes aquest estiu, per a que puguin venir amb nosaltres de colònies!
El concert va ser tot un èxit!! Podrem donar beques del 25% a 4 nens aquest estiu, i tot el públic que omplia la sala va sortir molt content i satisfet de l'acte.

Una cançó del concert:             http://youtu.be/qZ9WyLLNoak

La Coral és un dels projectes dins de Colònies Jordi Turull que funciona amb més solidesa des de fa alguns anys. La dirigeix el Manel Garcia, monitor i director d'altres corals i cors de gospel, i està formada actualment per una vintenta d'ex-monitors, monitors i amics que es reuneixen cada dimecres per assajar i oferir-nos un espectacle tant maco com el que vam poder veure.
Ja tenim ganes de veure un altre concert ben aviat!
I si algú de vosaltres els vol seguir d'aprop, estigueu atents, tant aviat us els podeu trobeu cantant en algun casament, en algun restaurant de Barcelona o pel mig de les Rambles cantant Nadales! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue's la teva!