Tens la joia amagada a les muntanyes i als rius, tens la pau de les estrelles i el silenci del sol.
Els ocells que tu empares m'ho han dit...

dilluns, 13 de maig del 2013

Maig d'activitats a Luz Casanova


Des del projecte de Luz Casanova, hem engegat el mes de maig amb moltes ganes de fer coses i encara més energia!
El passat dissabte dia 4 vam anar d'excursió al Zoo de Barcelona, amb una cinquantena de nens d'educació infantil i primària. Vam guadir d'un dia assoleiat, mentre passejàvem tranquilament visitant els diferents animals, i al·lucinant amb els salts espectaculars dels dofins! A més a més, vam poder disposar d'un autobus, en el trajecte d'anada i tornada a l'escola, cedit per TMB, a qui estem molt agraïts!
I com que diuen que al maig, cada dia un raig, hem aprofitat el dia d'ahir per celebrar el 1r torneig 3x3 de bàsquet a l'escola, que vam haver d'anular al març per pluja. Estem molt contents i satisfets de l'assistència i el resultat del que va ser una jornada esportiva ben festiva, amb premis per a tots els guanyadors! Al torneig tothom hi tenia cabuda: categories alevins, infantils, categories familiars i finalment adults, amb gent tant de l'escola com de fora.
A més a més, ja hem entregat totes les bosses i capses pleníssimes de roba que hem recaptat de la recollida que vam organitzar, i que s'ha dut a terme al llarg de les darreres setmanes.
Us deixem amb algunes fotografies, i aprofitem per agrair de nou a tots aquells que han participat, que han col·laborat d'alguna manera, que ens han ajudat, als nens, nenes i famílies de l'escola que s'han involucrat en les activitats!
Gràcies! Nosaltres seguim!
Zoo

3 x 3

3x3

3 x 3

3 x 3

Alcones i Supersónicos

Finalistes 3x3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digue's la teva!