Tens la joia amagada a les muntanyes i als rius, tens la pau de les estrelles i el silenci del sol.
Els ocells que tu empares m'ho han dit...

dijous, 10 de novembre del 2011

UN NOU ESPAI DE COMUNICACIÓ

Hola família de Colònies,
Us donem la benvinguda a un nou espai de comunicació amb tots els que estimeu Colònies Jordi Turull.
Des d'aquest bloc us anirem informant de totes les coses que van passant al centre i sobretot, de totes les novetats relacionades amb la preparació dels 50 anys de Colònies que seran a l'any 2014.
Esperem tenir aviat un apartat d'Història, on per suposat tots podreu participar aportant anècdotes i històries dels vostres anys a Colònies.
Tots els monitors i monitores en actiu tenim moltes ganes d'engegar aquests preparatius i de que la celebració sigui ben sonada.
Ens varem trobar el dia 6 de novembre a Mataró (a la celebració de l'Assemblea General de Colònies) i van sorgir moltes idees i comissions relacionades amb la festa dels 50 anys: el Pineta canta V, una excursió al Mont Perdut, una comissió de merchandising, una de relació amb els ex monitors....un munt de propostes que esperem tirar endavant!
Fins ben aviat

2 comentaris:

  1. OOOOOHHHHHHH!!!!! quin blog tan i tan rebonic!!! i quina foto tan i tan ben adjuntada al blog tan ben dissenyat per la genial coordinadora de Colònies. M'encanta, desitjo que rebi un munt de visites i comentaris super xulus.

    ResponElimina
  2. Nois i noies, jovent!! teniu moltíssima feina a fer. I es cert, els 50 anys de CJT han de ser súper sonats ! I per començar us faig la proposta de "recuperar" els Gegants de Pineta (els 4). Si no vaig errat, l'última vegada que varen pujar a la Colònia va ser en el 25é aniversari, i segons tinc entés estan malmesos.

    ResponElimina

Digue's la teva!